Gjør Camping Trygg Og Morsom Med Disse Smarte Ideene

Når du går camping med familien din, vil du sannsynligvis skape minner som alle husker for livet. Men er minnene gode fylt med smil og latter? Eller er bare turen som ingen noensinne vil snakke om? Forskjellen er i stor grad i din kunnskap og forberedelse til turen. Les videre for tips du kan bruke mot campingsuksess.

Når du pakker for campingturen, ikke glem stoler og en radio. En av de beste delene av camping er å sitte rundt bålet. Du kan sitte på en gammel logg, men hvorfor bry deg når du kan pakke stoler og være komfortabel. Radioen er for underholdning som sitter rundt brannen. En enda bedre idé er å ta med gitaren din for å synge med.

Et flott element å sette i camping ryggsekk når du går i baklandet er en Ziploc bag fylt med tørketrommel lo. Det finnes ikke noe bedre startmateriale enn tørketrommel lo. Det vil holde en gnist og få brannen i gang raskt og effektivt. Tørketrommel lo tar opp nesten ingen plass i pakken og er veldig lett.

Som en høflighet til andre bobiler, ikke la belysningen stå på over natten, hvis du er nær andre. Pakk en tidtaker som du kan feste til lysene dine som automatisk slår dem av etter en viss tid. Å la lysene stå på over natten er en populær klage blant de fleste amerikanske bobiler!

Når du velger et telt, Velg en som har god plass for deg og alle dine camping følgesvenner. Dette vil sikre komfort mens du er inne i teltet.

Om natten lager du «bjørneposer». Bind et tau rundt posene med maten og søppelet ditt. Deretter finner du et tre og evel poser over en gren, heve til de er minst syv eller åtte fot fra bakken. Bind tauet rundt treet slik at det er sikkert. På denne måten vil bjørner og andre dyr ikke kunne komme inn i mat og søppel i løpet av natten.

Når det er tid for deg å gå i dvale, er det en god idé å sette kjølere som du tok med inn i bilen din. Bears har blitt ganske kunnskapsrike i disse dager og har funnet ut at disse kjølere vanligvis bærer matvarer og dette vil tiltrekke dem til leiren din.

Når du kommer til leiren, det første du bør gjøre er å begynne å samle tre for brann. Du vil ikke føle at det senere, og hvis du venter til mørket vil du ha vanskeligere for å finne den type tre du trenger for å holde en brann i gang. Gjør det med en gang.

Campingturer med familien din blir minner om legenden. Noen ganger er disse minnene gode, noen ganger er de dårlige. For å gi din neste campingtur de høyeste sjansene for suksess, bruk alle ideene du har lest i denne artikkelen. De kan tjene som telt av kunnskap som beskytter deg.